FLASH

 

 

 

  „ÉLZÁRÓ GÉP BESZERZÉSE A BAJOR-FA KFT.-NÉL”

A BAJOR-FA Nyílászárókészítő és Belsőépítészeti Kft. jászalsószentgyörgyi telephelyén 1 db Cehisa SF107 Softformingos élzárógépet vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 12,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével.

A társaság elődjét magánszemélyek alapították 1991-ben, Magyarország egy elmaradott térségében Jászalsószentgyörgyön. 1999-től a Vegyesipari Szövetkezet Jászalsószentgyörgy a tulajdonosa. A társaság főtevékenysége már a megalakulása óta épületasztalos ipari termékek gyártása.

A társaság elérni kívánt célja, egy sorozatgyártási kapacitás kialakítása, melynek segítségével először fóliás ajtólapokat, illetve nagyszériában ajtókereteket tud gyártani. Ezáltal bővítve a társaság tevékenységi körét és profilját.

Ennek keretében a vállalkozás beszerzett egy, Cehisa SF107 Softformingos élzárógép 3 előmarós profilozó berendezést, amivel megalapozta a sorozatgyártási tevékenységét. A beszerzésre kerülő éllezáró automata növelni tudja a társaság, termelési mennyiségét azáltal, hogy a megmunkálási sebessége gyorsabb, mint az egyedi bútorgyártásban alkalmazott élzáró automatáké. A berendezés lehetővé teszi több típusú élzáró anyag alkalmazását és az anyagok közti gyors átállást, a gyors anyagfeldolgozást. A berendezés a milliméterpontos megmunkálásnak köszönhetően, kiváló minőségű termékek előállítására alkalmas. Az automatavezérlés miatt a megmunkálás pontosabb, és csökken az emberi hiba lehetősége. A berendezés működtetéséhez nincs szükség szaktudással rendelkező alkalmazottra, a feladatokat egy betanított munkás is el tudja látni, így a társaságnál csökken a munkaerőhiány.

A pályázat keretében beszerzett berendezés korszerű, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezés.

A fejlesztés során beszerzett gépet azonnal hasznosításba vette a társaság, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a vállalkozás napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a 12,5 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A projektről bővebb információt a www.bajorfa.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Vígh Miklós
Elérhetőségeink: telefonszámunk: + 36 (30) 935-8840, e-mail címünk: info@bajorfa.hu
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-16-2017-00143
Befejezés időpontja: 2018.12.21.; Támogatás aránya: 50%
A támogatás összege: 12.477.645,- Ft

Bajor-Fa Nyílászárókészítő és Belsőépítészeti Kft. - 5054 Jászalsószentgyörgy, Béke út 29. - Telefon: 06-57/556-003 - E-mail: info@bajorfa.hu
ablak, fa ablak, belső ajtó, bútor, lépcső, ablakgyártás, nyílászáró, ajtó, belső ajtó, ajtógyártás, egyedi igények, egyedi árak
QuickStudio Kft // Webáruház készítés :: Webshop készítés :: Weblapkészítés :: Weboptimalizálás :: Keresőmarketing